Covid-19

Med anledning av den ökade smittorisken så erbjuder vi leverans utanför vår butik på Föreningsgatan 47A i Malmö.

Alt. 1
Beställ och betala i vår Webshop och hämta paketet utanför vår butik på Föreningsgatan 47A. Ni får bekräftelse från oss via e-mail att paketet är klart för avhämtning. Ni hör av er och vi bokar en ungefärlig tid för upphämtning.
OBS! Glöm inte din legitimation.

Alt. 2
Beställ via e-mail till info@model-craft.se och betala med VISA eller MASTERCARD vid avhämtning utanför vår butik på Föreningsgatan 47A. Ni får bekräftelse från oss via e-mail att paketet är klart för avhämtning. Ni hör av er och vi bokar en ungefärlig tid för upphämtning.

Har vi fullt upp i butiken kan tyvärr viss försening uppstå.

Model-Craft – info@model-craft.se – 040-71435

Öppettider inför Julen hittar ni under kalender.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *